Κατέκτησε το τίτλο Junior MUA πηγαίνοντας στο επόμενο επίπεδο την εκπαίδευση σου.

Ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης μακιγιάζ, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη δική σας επιχείρηση με ελάχιστο κόστος. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με τα κατάλληλα βασικά εργαλεία στο κιτ μακιγιάζ σας και στη συνέχεια απλά αναπτύξτε τα προϊόντα σας καθώς κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Η εργασία ως ελεύθερος επαγγελματίας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα και να ελέγχετε την καριέρα σας με τους δικούς τους όρους. Έχοντας αυτήν την ευελιξία μπορεί να σας δώσει την ελευθερία να επιλέξετε πότε να εργαστείτε, να ξεκουραστείτε, να κάνετε προσωπικές δουλειές ή να πάτε διακοπές. Ως εκ τούτου, η διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής γίνεται ευκολότερη.
Προγραμματίστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για ενημέρωση, πατώντας εδώ.
5/5

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ  30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ IPHM ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!!!

10/10

The basics techniques in Makeup Artistry

Basic Level MUA

8+ weeks e-Course

Παίρνοντας μέρος στο Basic Level MUA διάρκειας 8+ εβδομάδων, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε όλες τις βασικές τεχνικές μακιγιάζ και να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας.

Μακιγιάζ που θα διδαχθείτε

10/10
5/5

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ  30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ IPHM ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!!!

1st & 2nd week - MUA's PRO BRUSHES / HOW TO BE A PRO

Γνωριμία με τα επαγγελματικά πινέλα του makeup artist. Θα μάθουμε τις ξεχωριστές ποιότητες, σχήματα και είδη πινέλων για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η βασική εκπαίδευση χτίζει τον επαγγελματία του αύριο σε όλα τα επίπεδα.

3rd & 4th week- COLOR THEORY / CONTOURING - BEAUTY MAKEUP

Η ανάλυση των χρωμάτων είναι must για έναν επαγγελματία makeup artist. Όλη η γνώση που θα αποκτάμε σταδιακά στοχεύει στην ολοκληρωμένη εφαρμογή όλων των προϊόντων και την καλύτερη κάλυψη ακόμα και για τα πιο δύσκολα δέρματα αλλά και πως θα εφαρμόσουμε σωστά το contouring με διαφορετικές τεχνικές στα beauty makeup.

5th & 6th week - FACIAL TREATMENTS & FACE TYPES

Facial Treatments είναι η αρχή της καριέρας μας. Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το πρώτο βασικό βήμα πριν από κάθε μακιγιάζ. Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μάθουμε σε βάθος πως μπορούμε να αναπτύξουμε θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

7th & 8th week - GLAMOUR MAKEUP / BRIDAL MAKEUP

Θα δημιουργήσουμε φανταστικά βραδινά μακιγιάζ που θα κλέψουν τα βλέμματα. Διαφορετικά στυλ που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και είναι ιδανικά για την εισαγωγή μας στο νυφικό μακιγιάζ.

Αναπαραγωγή Βίντεο
10/10

Η Live Beauty Education – by make up your senses  σας προσφέρει ασφαλή πρόσβαση στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα  και ταυτόχρονα ευελιξία στον τρόπο εκπαίδευσης. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Ελληνόφωνες γυναίκες που ζουν εντός και εκτός Ελλάδας!

Έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο ψηφιακό πρόγραμμα διδασκαλίας με σκοπό να ενισχύσει και να βοηθήσει τη σύγχρονη γυναίκα να γίνει  οικονομικά ανεξάρτητη επαγγελματίας προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως make up artist.

Οι εγγραφές για τα μαθήματα μας είναι πάντα διαθέσιμες διότι προσφέρουμε πέρα από τα ομαδικά τμήματα και 1:1 Personal Courses για να εξασφαλίσουμε την άμεση εκπαίδευση σας.

Join Our MUA'S Facebook Group ...

Πάτησε τον σύνδεσμο για να γίνεις μέλος στην ομάδα επαγγελματιών του μακιγιάζ της σχολής μας:

Make You Up-Live Beauty Education Supportive Community

FAQ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Όλοι οι μαθητές μας λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να λάβετε επίσημο τίτλο σπουδών θα πρέπει να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις.  Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.

Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube σε ασφαλή σύνδεση.

Θα λάβετε ενημερωτικό Email για την κράτηση της θέσης σας και πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιλέξατε.

Ναι μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ευέλικτα οικονομικά πλάνα που διαθέτουμε και να πληρώσετε σε πάγιες & μηνιαίες δόσεις.

Σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

 

***Το κόστος εγγραφής όπου απαιτείται κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται