All about lashes & eyebrow treatments

Lash & Brow Queen

Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε το επίπεδο των υπηρεσιών σας με το e-course Lash & Brow Queen και αποκτώντας  διεθνή τίτλο ως International Certified Technician!

Το eBook ‘Τα 20 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ’ είναι η τέλεια πηγή για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τα extensions βλεφαρίδων.

Μάθετε τα μυστικά της τέχνης των βλεφαρίδων και των φρυδιών με τον ολοκληρωμένο e-book που καλύπτει τα πάντα, από τα βασικά για αρχάριους έως τις προηγμένες τεχνικές.

Είναι το 1ο διδακτικό βιβλίο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Lash & Brow Queen  και σας  προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, από συμβουλές και τεχνικές επέκτασης βλεφαρίδων που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ειδικός σε αυτή την αισθητική εφαρμογή.

Παρέχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την επιστήμη και την τέχνη της ανάπτυξης και συντήρησης των βλεφαρίδων, καθώς συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας για αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας.

Δεν έχετε εμπειρία; Κανένα πρόβλημα!

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα  είναι σχεδιασμένο για όλους όσους έχουν πάθος με την ομορφιά και θέλουν να μετατρέψουν την αγάπη τους για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σε μια προσοδοφόρα καριέρα.

Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό μας βιβλίο ΔΩΡΕΑΝ και να ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας σήμερα!

Κάντε δωρεάν προ κράτηση της θέσης σας για την επόμενη εκπαίδευση.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Μάθετε τα 20 μυστικά για μια επιτυχημένη  εφαρμογή πρόσθετων βλεφαρίδων που πρέπει να γνωρίζετε ξεκινώντας την καριέρα σας ως τεχνίτρια βλεφαρίδων και φρυδιών.

Λάβετε το e-book δωρεάν και ξεκινήστε το ταξίδι για να γίνετε η επόμενη βασίλισσα βλεφαρίδων και φρυδιών που πάντα ονειρευόσασταν!

***Μετά τη λήξη της δωρεάν διάθεσης η αξία μεταπώλησης του εκπαιδευτικού βιβλίου ανέρχεται στα 69€.

10/10

Σε αυτή την εκπαίδευση θα μάθετε.

Τρία εκπαιδευτικά προγράμματα ενσωματωμένα σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για εξειδίκευση σε όλες τις αισθητικές εφαρμογές βλεφαρίδων και φρυδιών!

Eyelash Extension

Free Pre Booking

Εισαγωγή στην αισθητική εφαρμογή lash extensions

Ανατομία-φυσιολογία της τρίχας

Κανόνες υγιεινής χώρου και εργαλείων

Εισαγωγή στις τεχνικές τρίχα-τρίχα

Διάρκεια των extension

Εργαλεία και υλικά

Παρουσίαση της τεχνικής 1:1 & 3D/4D

Επιλογή σωστού μήκους, πάχους και καμπύλης των βλεφαρίδων

Αντενδείξεις

Συμβουλές φροντίδας

Eyelash Mapping

Αφαίρεση – Συντήρηση

Ιατρικό ιστορικό πελάτη

Παρουσίαση αφαίρεσης τεχνιτών βλεφαρίδων

Κοστολόγηση υπηρεσιών

Lash Lift & Tint

Free Pre Booking

Εισαγωγή στην αισθητική εφαρμογή Eyelash Lift & Tint

Ανατομία-φυσιολογία της τρίχας

Κανόνες υγιεινής χώρου και εργαλείων

Εργαλεία και υλικά

Αντενδείξεις

Συμβουλές φροντίδας

Mapping

Ιατρικό ιστορικό πελάτη

Παρουσίαση Eyelash Lift & Tint

Κοστολόγηση υπηρεσιών

Eyebrow Lamination & Tint

Free Pre Booking

Εισαγωγή στην αισθητική εφαρμογή Brow Lamination & Tint

Ανατομία-φυσιολογία της τρίχας

Κανόνες υγιεινής χώρου και εργαλείων

Εργαλεία και υλικά

Αντενδείξεις

Συμβουλές φροντίδας

Mapping

Ιατρικό ιστορικό πελάτη

Παρουσίαση  Brow Lamination & Tint

Κοστολόγηση υπηρεσιών

10/10

Δυνατότητα συμμετοχής και σε μεμονωμένες εκπαιδεύσεις:

Lash Extensions ή  Eyelash Lift-Tint & Brow LaminationTint

10/10

ΓΙΝΕ LASH &
BROW QUEEN!

Το e-course Lash & Brow Queen σας δίνει τα εφόδια για να γίνετε  Lash & Brow Expert με διεθνή πιστοποίηση International Certification από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM και είναι ο τέλειος τρόπος για να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και να τις πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Είτε είστε σε αρχάριο επίπεδο είτε είστε άτομο  που αναζητάτε νέες τεχνικές, αυτό το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ειδικός στην τέχνη των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Με τη βοήθειά μας, θα μάθετε όλα τα μυστικά για τη δημιουργία εντυπωσιακών βλεφαρίδων και φρυδιών που θα λατρέψουν οι πελάτισσες σας.

Από την επιλογή των σωστών προϊόντων μέχρι την εκμάθηση προηγμένων τεχνικών, σας έχουμε καλύψει σε κάθε βήμα.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνετε μια ειδικός σε αυτόν τον τομέα.

Κάντε το επόμενο βήμα στην αναβάθμιση της καριέρας σας σήμερα και επωφεληθείτε με την τρέχουσα έκπτωση.

Ενημερωθείτε για τις  ημερομηνίες της εκπαίδευσης και για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης κάνοντας δωρεάν προ κράτηση της θέσης σας πατώντας εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, απλά πατήστε εδώ για να προγραμματίσετε μια δωρεάν τηλεφωνική ενημέρωση 15 λεπτών.

Ενημερωθείτε άμεσα για την προσφορά μας.

Δεξιότητες που θα αποκτήσετε ως  Lash & Brow Expert

10/10

 Όταν ένας ειδικός εφαρμογών βλεφαρίδων γνωρίζει πραγματικά την τέχνη, οι πελάτισσες μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Οι μαθητές αυξάνουν τις ικανότητές τους και την αυτοπεποίθησή τους και ταυτόχρονα το πελατολόγιο τους, αποκτούν πιο πιστές πελάτισσες και αυξάνουν την ζήτηση των υπηρεσιών τους.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Eyelash Εxtensions σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε και να αυξήσετε τις δεξιότητες σας ώστε να διακριθείτε ως καλλιτέχνης βλεφαρίδων. Είτε είστε αρχάρια είστε έχετε κάποια εμπειρία, με αυτή την εκπαίδευση θα νιώθετε πιο σίγουρες και έτοιμες να αντιμετωπίσετε όλες τις περιπτώσεις διαφορετικών φυσικών βλεφαρίδων και να δώσετε τα αποτελέσματα που είναι ιδανικά για τα μάτια κάθε ξεχωριστής γυναίκας.
Σε όλα μας τα μαθήματα ακολουθούμε εις βάθος μια προσέγγιση που περιλαμβάνει σημαντικές βασικές πληροφορίες και πραγματικές τεχνικές για να εξασκηθούν οι μαθητές μας

 Αποκτήσετε δεξιότητες με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Lash Lift & Tint για να μπορείτε να προσφέρετε αποτελεσματικά θεραπείες ανόρθωσης και βαφής βλεφαρίδων. Αυτές οι
θεραπείες βελτιώνουν δραματικά το σύνολο της εμφάνισης των ματιών και μειώνουν την ανάγκη για καθημερινή εφαρμογή μακιγιάζ, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς θεραπείες που προσφέρονται μαζί για καλύτερα αποτελέσματα.
Σε αυτό το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σας καθοδηγήσουμε βήμα βήμα στη διαδικασία εκτέλεσης αυτών των θεραπειών, καθώς και στην εκμάθηση της θεωρητικής γνώσης και των διαδικασιών ασφάλειας που εμπλέκονται στην εξάσκησή σας, σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου.
Σας παρέχουμε όλα τα e-books με το ολοκληρωμένο υλικό μελέτης και έχετε πρόσβαση στα live μαθήματα χωρίς χρονικό περιορισμό για να τα παρακολουθήσετε σε επανάληψη.
Ένα e-course πλήρως διαπιστευμένο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Eyebrow Tint & Lamination θα μπορέστε να εφαρμόζετε ανόρθωση και βαφή φρυδιών καθώς και συμβουλές για σωστό σχηματισμό φρυδιών ανάλογα με τη μορφολογία του προσώπου της πελάτισσας σας.
Το εκπαιδευτικό σας ταξίδι ξεκινά από την άνεση του σπιτιού σας με την ευέλικτη διαδικτυακή μας εκμάθηση, σε ζωντανή σύνδεση που φιλοξενείται μέσω της πλατφόρμας zoom. Στη συνέχεια, θα ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας με μια πρακτική εξάσκηση και αξιολόγηση της δουλειά σας από τους εκπαιδευτές μας.
Αποκτώντας την πιστοποίηση σας ως ειδικός εφαρμογών βλεφαρίδων και φρυδιών, όχι μόνο θα είστε σε θέση να δημιουργείτε το τέλειο βλέμμα, αλλά θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε τις πολύ εξεζητημένες αυτές υπηρεσίες με αποτελέσματα που διαρκούν έως 6 εβδομάδες. Έτσι ώστε η πελάτισσα σας να θέλει τις υπηρεσίες σας ξανά και να σας συστήνει και σε άλλες πελάτισσες.

10/10

Οι εκπαιδεύτριες του προγράμματος Lash & Brow Queen

Έφη Ζεϊμπέκη - Beauty Educator

Εξειδίκευση στο επαγγελματικό μακιγιάζ, μόνιμο μακιγιάζ, ιατρική δερματοστιξία, θεραπείες βλεφαρίδων και φρυδιών. Εμπειρία στην εκπαίδευση 22 χρόνια.

Μαρία Θεοδωροπούλου - Beauty Educator

Εξειδίκευση στην αισθητική βλεφαρίδων, φρυδιών και άκρων. Εμπειρία στην εκπαίδευση 3 χρόνια.

Join Our Facebook
Group ...

Πάτησε τον σύνδεσμο για να γίνεις μέλος στην κλειστή ομάδα υποστήριξης επαγγελματιών ομορφιάς της σχολής μας:

Make You Up-Live Beauty Education Supportive Community

"
"Κατάφερα να αυξήσω το εισόδημα μου έχοντας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στον χώρο μου. Η εκπαίδευση ήταν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ακόμα έχω την υποστήριξη που θέλω όταν την χρειάζομαι. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!"
Νικολέτα. Μ
Lash & Brow Queen STUDENT