10/10

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ IPHM !!!

Μάθετε από τους επαγγελματίες σήμερα και προσθέστε στις υπηρεσίες σας εξειδικευμένες υπηρεσίες.

10/10

e -Course - 3nd Level in Make Up Artistry & in Beauty Treatments 

Advanced Level MUA

Ξεκινήστε την αναβάθμιση της καριέρας σας ως επαγγελματίες του μακιγιάζ από όπου και εάν βρίσκεστε.

Το Advanced Level MUA είναι το πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικού μακιγιάζ με διάρκεια 10 εβδομάδες.

Παίρνοντας μέρος σε αυτήν  την εκπαίδευση θα προσθέσετε στις υπηρεσίες εξειδικευμένες υπηρεσίες για το πελατολόγιο σας.

Το Advanced Level MUA  σας προσφέρει την απόλυτη λύση μάθησης εξ αποστάσεως. Μαθαίνετε όλες τις καλλιτεχνικές τεχνικές και κατακτάτε τον καλλιτεχνικό κόσμο του μακιγιάζ και της ομορφιάς με την πιο αποτελεσματική και άμεση και μέθοδο.

Το Advanced Level MUA έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίας Interanational Master Makeup Artist και πάντα με την πλήρη υποστήριξή μας.

Πείτε αντίο στους περιορισμούς της παραδοσιακής μάθησης και αρχίστε να επενδύετε στον εαυτό σας σήμερα. Απολαύστε την ευελιξία της μάθησης με από την άνεση του σπιτιού σας. Το εξειδικευμένα σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών μας θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τον κλάδο της ομορφιάς.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση σας, θα έχετε την αυτοπεποίθηση να αναλάβετε οποιαδήποτε πρόκληση μακιγιάζ και να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη λύση e-learning και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς μια ικανοποιητική καριέρα στον κλάδο του μακιγιάζ σήμερα.

 

 

10/10

Το  Advanced Level MUA είναι για εσάς που:

  • Είστε λάτρης του επαγγελματικού μακιγιάζ και εργάζεστε ως επαγγελματίας στον χώρο του μακιγιάζ.
  • Έχετε δικό σας χώρο ομορφιάς και θέλετε να προσθέσετε πολλές ακόμα υπηρεσίες για τις πελάτισσες σας με σκοπό πάντα να αυξήσετε τη ροή της επισκεψιμότητας τους στον επαγγελματικό σας χώρο.
  • Αναζητάτε ευέλικτες λύσεις εκπαίδευσης που δε θα σας στερούν από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνετε νέες δεξιότητες.
  • Θέλετε αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Θέλετε να επενδύσετε στο μέλλον σας αποκτώντας μια λαμπρή καριέρα με τη βοήθεια ενός μέντορα.
  • Θέλετε να έχετε άμεση υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της εκπαίδευση σας αλλά και μετά.
  • Έχετε εκπαιδευτεί από άλλο εκπαιδευτικό οργανισμό αλλά νιώθετε ότι δε μάθατε όλα όσα έπρεπε.
10/10

Σε 10 εβδομάδες θα καλύψουμε τις εξής ενότητες:

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μάθετε:

-Body & Face Painting
-Μακιγιάζ SPF
-Henna Tattoo
-Eyebrow Henna & Tint
-Eyebrow Lamination
-Eyelash Tint & Lift
-Eye & Eyebrow mapping

Πληροφορίες διεξαγωγής μαθημάτων:

Τα μαθήματα μας φιλοξενούνται από την πλατφόρμα ZOOM την οποία κατεβάζετε σε οποιαδήποτε συσκευή εντελώς δωρεάν. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται μια φορά την εβδομάδα σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, με διάρκεια μαθήματος 60 λεπτών. Τα μαθήματα είναι σε  ζωντανή σύνδεση  με την εκπαιδεύτρια η οποία σας καλωσορίζει στη νέα γενιά ψηφιακής διδασκαλίας που θα βρείτε αποκλειστικά στη σχολή μας. Μετά την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος λαμβάνετε μέσα από την ψηφιακή τάξη Classroom   της Google την ψηφιακή ύλη, το link του μαθήματος για να δείτε το μάθημα σε επανάληψη στο κανάλι μας YouTube αλλά και την εβδομαδιαία εργασία σας. Μέσα στην ψηφιακή τάξη μπορείτε να αναρτήσετε τις ερωτήσεις σας αλλά και τις εργασίες σας.

Αναπαραγωγή Βίντεο
23
10/10

About Recognition

International Certification from British Organization IPHM

Πάρτε μέρος στις τελικές εξετάσεις πιστοποίησης και λάβετε  Certification from British 

Organization IPHM  as International Master Make Up Artist  με διεθνή αναγνώριση.

Επικυρώστε την εκπαίδευση σας και εργαστείτε ως επαγγελματίας μακιγιάζ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα στάδια της ν εκπαίδευση σας με επιτυχία , σας δίνετε η δυνατότητα να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, να κλείσετε την ημερομηνία της εξέτασης  που σας εξυπηρετεί, η οποία γίνεται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom και εμείς θα σας ενημερώσουμε με το υλικό της θεματολογίας για τα δύο σκέλη που θα εξεταστείτε. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία !

 
 
10/10

Η Live Beauty Education – by make up your senses  σας προσφέρει ασφαλή πρόσβαση στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα  και ταυτόχρονα ευελιξία στον τρόπο εκπαίδευσης. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Ελληνόφωνες γυναίκες που ζουν εντός και εκτός Ελλάδας!

Έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο ψηφιακό πρόγραμμα διδασκαλίας με σκοπό να ενισχύσει και να βοηθήσει τη σύγχρονη γυναίκα να γίνει  οικονομικά ανεξάρτητη επαγγελματίας προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως make up artist.

Οι εγγραφές για τα μαθήματα μας είναι πάντα διαθέσιμες διότι προσφέρουμε πέρα από τα ομαδικά τμήματα και 1:1 Personal Courses για να εξασφαλίσουμε την άμεση εκπαίδευση σας.

10/10

ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Join Our MUA'S Facebook Group ...

Πάτησε τον σύνδεσμο για να γίνεις μέλος στην ομάδα επαγγελματιών του μακιγιάζ της σχολής μας:

Make You Up-Live Beauty Education Supportive Community

FAQ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Όλοι οι μαθητές μας λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να λάβετε επίσημο τίτλο σπουδών θα πρέπει να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις.  Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.

Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube σε ασφαλή σύνδεση.

Θα λάβετε ενημερωτικό Email για την κράτηση της θέσης σας και πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιλέξατε.

Ναι μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ευέλικτα οικονομικά πλάνα που διαθέτουμε και να πληρώσετε σε πάγιες & μηνιαίες δόσεις.

Σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

 

***Το κόστος εγγραφής όπου απαιτείται κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται