Live Beauty Education - by make up your senses

About Me

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα πιο σημαντικά σημεία της σταδιοδρομίας μου έως σήμερα.

Ξεκίνησα με πολύ δίψα και ενθουσιασμό το επάγγελμα μου. Σίγουρα στη διαδρομή της καριέρας μου είχα πολλά εμπόδια (και συνεχίζω να έχω) αλλά δεν το βάζω κάτω!

Όταν ήμουν μικρό παιδί, θυμάμαι που άκουγα την προγιαγιά μου, να μου λέει ιστορίες με δάκρυα στα μάτια, για πόσα πράγματα ήθελε να κάνει και δεν έκανε. Τη θυμάμαι να κάθεται στο παράθυρο και να κοιτάει το άγνωστο με νοσταλγία.Ένας πόνος, μια πίκρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και στη δική μου καρδιά συνάμα.

Αυτή η εικόνα της γιαγιάς μου ήταν για μένα καθοριστική. Ήταν σαν να έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δε θα επιτρέψω να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε εμένα. Ομολογώ το πέτυχα!

Είμαι ακόμα εδώ, έως και σήμερα, να το τηρώ σε καθημερινή βάση από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.

Έτσι μεγαλώνω και την κόρη μου, έτσι φροντίζω την  κάθε μου πελάτισσα και την κάθε μου μαθήτρια.

Η εμπειρία μου και η επιχειρηματική μου δραστηριότητα στις υπηρεσίες ομορφιάς ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1998 ως makeup artist. Πολύ σύντομα άνοιξα το πρώτο μου στούντιο ομορφιάς το ”The Perfect You” προσθέτοντας στον κατάλογο υπηρεσιών μου την περιποίηση προσώπου, το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, τις υπηρεσίες άκρων, τις θεραπείες φρυδιών και βλεφαρίδων, τα τατουάζ, τα τατουάζ  με χένα και το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Αν και μικρή ηλικιακά, ξεκίνησα ταυτόχρονα να συνεργάζομαι με ΙΕΚ ιδιωτικά και δημόσια ως εκπαιδεύτρια μακιγιάζ και μόνιμου μακιγιάζ.

Όπως είπα και νωρίτερα, σύντομα εμφανίστηκαν διάφορα εμπόδια στην καριέρα μου και στην προσωπική μου ζωή και βρέθηκα με ένα μωρό στην αγκαλιά και μια βαλίτσα να μεταναστεύω με τον άντρα μου στο Εδιμβούργο.

Έτσι όπως το έβλεπα τότε αλλά και τώρα, για μένα το να φύγω από την Ελλάδα ήταν το επόμενο επίπεδο που έπρεπε να κατακτήσω. Δε θα σταθώ στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε εκεί γιατί θα πρέπει να γράψω βιβλίο.

Έκανα τα όνειρα μου πραγματικότητα! Αυτή είναι η αλήθεια! Πήρα μέρος σε σπουδαίες εκπαιδεύσεις, έκανα ξανά τη δική μου επιχείρηση ως Mobile Beauty Technician, απόκτησα ξανά από το μηδέν το δικό μου πελατολόγιο και έδωσα νέο όνομα και νέα ζωή στην επιχείρηση μου. Έτσι γενήθηκε η Make Up Your Senses. Φτιάξε τις αισθήσεις σου γιατί το όνομα έπρεπε να συνδέεται με τα πιστεύω μου και θέλω οι πελάτισσες μου να  νιώθουν αυτό που τους προσφέρω. Άρα, πρωταρχική έννοια για εμένα είναι ο ψυχικός κόσμος της γυναίκας νιώθοντας όμορφη μετά από οποιαδήποτε υπηρεσία αλλά και το τι θα μοιραστώ και πως θα συνδεθώ μαζί της.

Η φιλοσοφία των υπηρεσιών μου θέλω να προσφέρει πολλά παρά πάνω από ένα όμορφο πρόσωπο.

Έχοντας δημιουργήσει αυτό το επαγγελματικό κύκλο, ένιωσα την ανάγκη να κάνω την πρώτη ψηφιακή σχολή ομορφιάς για ελληνόφωνες όλου του κόσμου. Καθότι δυσκολεύτηκα αρκετά στις εκπαιδεύσεις που πήρα μέρος ως Ελληνίδα του εξωτερικού, αλλά έχοντας συνεργαστεί και με πολλές ιδιωτικές σχολές ως εκπαιδεύτρια ήταν ξεκάθαρο για εμένα ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στον εκπαιδευτικό τομέα. Έτσι το 2020 δημιούργησα τη νέα γενιά ψηφιακής διδασκαλίας,  τη σχολή ομορφιάς Live Beauty Education- by make up your senses και νιώθω ιδιαίτερα  περήφανη διότι έχει δοκιμαστεί σε εκατοντάδες μαθητές έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Απευθύνομαι σε όλες τις ελληνόφωνες γυναίκες, εντός και εκτός Ελλάδας οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν λαμπρή καριέρα στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Στόχος και όραμα τους είναι η οικονομική ανεξαρτησία και ο ποιοτικός χρόνος ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογένεια τους.

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

Join the Free Projects ...

Επωφελήσου σήμερα με το εκπαιδευτικό υλικό της επιλογής μας και απόκτησε το δωρεάν στο email σου.

"
«Κατάφερα να παρατηρώ καλύτερα τη συμμετρία ενός προσώπου και να σκεφτώ ποιο μακιγιάζ ταιριάζει καλύτερα στον καθένα. Μπόρεσα επίσης να ακολουθήσω οδηγίες για συγκεκριμένες τεχνικές μακιγιάζ».
Παναγιώτα Ντ.
MUA Student