Live Beauty Education -by make up your senses

Oline Beauty Academy

Your career starts with us.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι η επένδυση στον μέλλον που στοχεύουμε..
Έφη Ζεϊμπέκη

Εκπαίδευση από τον χώρο σου

Η τελευταία γενιά της εκπαίδευσης έφτασε και είναι καλύτερη από ποτέ! Οι πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μας μέθοδοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ατόμων που επιζητούν ευελιξία, άνεση και ευκολία. Η προσέγγισή μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση πρόσβαση σε κορυφαίες τεχνικές διδασκαλίας σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον. Χωρίς χρονικούς και γεωγραφικούς περιορισμούς, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών μας προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες στους μαθητές μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της συναρπαστικής νέας εποχής στην εκπαίδευση!

Το Όραμα Μου

Είμαι ενθουσιασμένη με τον στόχο μου να μεταδώσω τη γνώση στους μαθητές μου και να διευκολύνω την ανάπτυξή τους μέσω των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών μου προγραμμάτων που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες ψηφιακές μεθόδους διδασκαλίας. Το όραμα μου έχει ως στόχο να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παρέχεται εκπαίδευση στη νέα γενιά και να παρέχω υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε όλους του ελληνόφωνες του κόσμου.

Η υπόσχεση μας

Είμαστε πάντα εκεί για τους μαθητές μας, υποστηρίζοντας τους και ενθαρρύνοντας τους σε κάθε νέο κεφάλαιο της επαγγελματικής τους πορείας με απόλυτο ενθουσιασμό. Καμία λεπτομέρεια δε μένει πίσω στην αμέριστη υποστήριξη μας για την επιτυχία τους.

Εξέλιξη στο μέλλον

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει πλήρως τη διαδικτυακή εκπαίδευση ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής και συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Η ανάγκη αναβάθμισης των δεξιοτήτων μας έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ, και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά μας εύκολα και προσβάσιμα.

Εγγυημένη ποιότητα

Η διδακτική μου ομάδα και εγώ, προσφέρουμε κορυφαία εκπαίδευση που εξασφαλίζει ποιότητα σε όλους τους μαθητές μας που φιλοδοξούν να μάθουν και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της ομορφιάς και της μόδας. Η ομάδα μας είναι παθιασμένη με την παροχή της καλύτερης δυνατής μαθησιακής εμπειρίας και τη διασφάλιση ότι οι μαθητές μας είναι εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες.

Είμαστε πρωτοπόροι στο digital teaching.Τα μαθήματα είναι live & online. Όλες οι εκπαιδεύσεις μας σε ζωντανή σύνδεση καταγράφονται και μπορείτε να τις δείτε όποτε θέλετε και για όσο καιρό θέλετε.

Σου μεταφέρουμε τις γνώσεις μας διότι η εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης μετράει 20 χρόνια εντός και εκτός Ελλάδας.Τα μαθήματα είναι ιδανικά για Έλληνες που ζουν σε όλη την Ευρώπη

Founder - Educator of Live Beauty Education by makeup your senses LTD

Efi Zeimpeki

Καλώς ήρθατε στη Live Beauty Education - την ψηφιακή σχολή ομορφιάς που κατακτά τον κόσμο!

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος της Live Beauty Education -by Make up your senses Ltd, που ιδρύθηκε από την εκπληκτική Έφη Ζεϊμπέκη. Ως PMU & Make Up Artist & εκπαιδεύτρια, η Έφη έχει πλούσιες γνώσεις και εμπειρία που αγαπά να μοιράζεται με όλους τους μαθητές της. Στην Live Beauty Education, θέλουμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία που είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Είτε ξεκινάτε μόλις στον κλάδο της ομορφιάς, είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας που θέλει να ανεβάσει τις δεξιότητές του στο επόμενο επίπεδο, διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε για να πετύχετε. Μέσω της online διδασκαλίας μας, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τα μαθήματά μας είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι τόσο κατατοπιστικά όσο και ελκυστικά, με έμφαση στην πρακτική μάθηση και την εμπειρία στον πραγματικό κόσμο. Πιστεύουμε ότι κάθε σπουδαστής αξίζει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο. Τι περιμένετε λοιπόν; Ελάτε μαζί μας σήμερα και ανακάλυψε τη δύναμη της Live Beauty Education! Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό σας και να επιτύχετε την επιτυχία που σας αξίζει. Με τη μοναδική μας εκπαίδευση και την καθοδήγηση της Έφης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μέλλον σας στον κλάδο της ομορφιάς είναι λαμπρό. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην κοινότητά μας και να δούμε όλα τα εκπληκτικά πράγματα που θα πετύχετε!

"
Οι μαθητές μας είναι άτομα φιλόδοξα με όνειρα και στόχους για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας και διεκδικούν οικονομική ελευθερία και εξέλιξη.  Είναι άτομα που εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους και θέλουν να αποκτήσουν μια ποιοτική ισορροπία μεταξύ των φιλόδοξων στόχων τους για πετυχημένη καριέρα και των οικογενειακών υποχρεώσεων τους.

Οι μαθητές μας λένε για εμάς...

Ενημερώσου για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, ας μιλήσουμε…

"
Απλά τέλειο !!!!! Μπορεί οι συνθήκες να ήταν περίεργες λόγω καραντίνας, αλλά θα ήθελα να το κάνω ξανά και ξανά!!!!!
Μαρία Θ.
MUA
«Κατάφερα να παρατηρήσω καλύτερα τη συμμετρία ενός προσώπου και να σκεφτώ ποιο μακιγιάζ ταιριάζει καλύτερα στον καθένα. Μπόρεσα επίσης να ακολουθήσω οδηγίες για συγκεκριμένες τεχνικές μακιγιάζ».
Παναγιώτα Ντ.
MUA
"
"Τα μαθήματα ήταν ευχάριστα και αναλυτικά και ό,τι απορία υπήρχε, βάλαμε την κυρία Έφη να μας τη λύσει. Το μακιγιάζ ήταν άλλο εύκολο και άλλο δύσκολο αλλά πάντα πηγαίναμε βήμα βήμα για να τα καταλάβουμε."
Άννα Κα.
MUA
"

Γίνε η επόμενη επαγγελματίας ομορφιάς με διεθνή αναγνώριση!

Έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο ψηφιακό πρόγραμμα διδασκαλίας με σκοπό να ενισχύσει και να βοηθήσει το σύγχρονο άνθρωπο να γίνει  οικονομικά ανεξάρτητος  προσφέροντας  αναβαθμισμένες επαγγελματικές υπηρεσίες ομορφιάς.