e- Course

Πως να γίνεις Μakeup Artist ξεκινώντας την καριέρα σου σε 4 εβδομάδες!

Εάν θέλεις να μάθεις τον τρόπο για να γίνεις makeup artist σου προσφέρω μια τεράστια ευκαιρία για να ξεκινήσεις σήμερα!

Efi Zeimpeki
Είμαι σήμερα εδώ, για να μοιραστώ μαζί σου τον τρόπο που κατάφερα να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο αλλά και να σε αποτρέψω να κάνεις τα ίδια λάθη με εμένα.
Μάθε περισσοτερα
10/10
ΠΡΙΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Ας μάθουμε τα οφέλη που έχει ένας Makeup Artist

Θα σας αναλύσω τους λόγους γιατί επέλεξα να γίνω Makeup Artists και θα σας βοηθήσω να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα εάν θέλετε να χτίσετε μια καριέρα στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Απεριόριστες Επιλογές

Endless Opportunities

Η τέχνη του μακιγιάζ προσφέρει διάφορους επαγγελματικούς δρόμους και δημιουργικές κατευθύνσεις ανάλογα με την ειδικότητά σας. Απλά διαλέγετε την εξειδίκευση που επιθυμείτε και ξεκινάτε σχέσεις συνεργασίας με πρακτορεία μόδας, εταιρείες καλλυντικών, σαλόνια ομορφιάς και πολλά ακόμα.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν ή και περισσότερους τομείς εξειδίκευσης όπως:

 • beauty (encompasses bridal and events)
 • editorial
 • photography
 • film and TV
 • theatrical and special effects
 • retail sales
 • brand ambassadors or trainers

 

ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΧΓΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Flexibility & Low Start-Up Budget

Ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης μακιγιάζ, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη δική σας επιχείρηση με ελάχιστο κόστος. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με τα κατάλληλα βασικά εργαλεία στο κιτ μακιγιάζ σας και στη συνέχεια απλά αναπτύξτε τα προϊόντα σας καθώς κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

Η εργασία ως ελεύθερος επαγγελματίας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα και να ελέγχετε  την καριέρα σας με τους δικούς τους όρους. Έχοντας αυτήν την ευελιξία μπορεί να σας δώσει την ελευθερία να επιλέξετε πότε να εργαστείτε, να ξεκουραστείτε, να κάνετε προσωπικές δουλειές ή να πάτε διακοπές. Ως εκ τούτου, η διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής γίνεται ευκολότερη.

Πλεον η εκπαιδευση εγινε μια ευκολη υποθεση

Flexible e-Learning

Επιλέγοντας e-courses θα αναπτύξετε την τέχνη σας ως καλλιτέχνης μακιγιάζ  και θα γίνετε κάτι περισσότερο από κάποιον που ξέρει πώς να τονίζει τα ζυγωματικά ή να διορθώνει το μακιγιάζ. Θα συναντήσετε νέα πρόσωπα, νέα αιτήματα και νέες προκλήσεις. Θα υπάρχει πάντα κάτι νέο στο οποίο θα πρέπει να ανακαλύψετε ίσως για να βελτιώσετε την τεχνική σας ή δοκιμάζοντας μια νέα τεχνική. Μέσω της συνεχούς εξάσκησης και εκπαίδευσης, μπορείτε να αυξήσετε τις δεξιότητές σας κατά πολλά επίπεδα και να τελειοποιήσετε την τέχνη σας.

Η διαδικτυακή εκπαίδευση πλέον έχει ξεπεράσει κάθε σύνορο και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες με τρομερή ευελιξία για όλους τους μαθητές εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

ΈΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ Δημιουργώντας

Room for Creativity

Η τέχνη του μακιγιάζ επιτρέπει στους ανθρώπους να αποκτήσουν το πάθος τους για την τέχνη, το σχέδιο, την ομορφιά ή τα καλλυντικά και να δημιουργήσουν μια καριέρα.

Με αυτή τη δημιουργική ελευθερία, μπορείτε να αντιμετωπίζετε κάθε μοντέλο ή πελάτη ως τον φρέσκο ​​καμβά σας για να εκφραστείτε όσο περισσότερο μπορεί να σας εμπνεύσει η φαντασία σας. Προκαλέστε τον εαυτό σας να βελτιώσει την ομορφιά των άλλων, βοηθήστε τους να εκπληρώσουν τον ρόλο του χαρακτήρα τους ή αφήστε τους να απολαύσουν την «ιδανική τους εμφάνιση» έστω και για μια μέρα.

" Θα πρέπει  να δώσετε μεγάλη προσοχή και να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που σας δίνω σε αυτή την σελίδα  επειδή  πρόκειται να ανακαλύψετε έναν απλό και ταυτόχρονα ευέλικτο τρόπο για να γίνετε makeup artist, να αναπτύξετε την επωνυμία σας και να λάβετε συνεπείς δυνητικούς πελάτες. Χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα αναζητώντας την ιδανική λύση για εσάς. "
Efi Zeimpeki
PMU & MUA EDUCATOR
10/10

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα.

Είμαι η Έφη Ζεϊμπέκη και αγαπώ το μακιγιάζ όσο και εσύ!

Αν βρίσκετε κοινά στοιχεία με εμένα, τότε η εξέλιξη της καριέρας σας ως MUA σημαίνει τα πάντα στον κόσμο για εσάς. Προφανώς και θα έχετε αναζητήσει στο παρελθόν τον τρόπο για το πως θα ξεκινήσετε να εργάζεστε στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ αλλά ότι έχετε βρει έως τώρα θεωρείτε υπερβολικά χρονοβόρα διαδικασία, με μεγάλο κόστος και χωρίς δομημένα, σίγουρα βήματα.

Όταν ήμουν 18 χρονών ξεκίνησα να εργάζομαι ως makeup artist χωρίς να έχω καμία υποστήριξη και καθοδήγηση από τις εκπαιδεύτριες μου. Έκανα αμέτρητες προσπάθειες να βρω κάποιον να με καθοδηγήσει αλλά μάταια. Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και πολλά εμπόδια μέχρι να καταφέρω να αποκτήσω μια επιτυχημένη καριέρα. Δεν ήξερα πως:

 • να βρίσκω συνεχόμενα πελατολόγιο
 • να διαφημίσω την δουλειά μου
 • να κοστολογίσω σωστά τις υπηρεσίες μου
 • να προστατεύσω τον εαυτό μου από <<κακής>> ποιότητας πελάτισσες

Στην ιδιωτική σχολή από όπου αποφοίτησα αλλά και όσους εκπαιδευτές γνώρισα μέσα από  τα σεμινάρια τους, κανείς δεν δίδαξε τον τρόπο για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση αλλά ούτε μας ενημέρωσε για πιθανές δυσκολίες που θα προκύψουν και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.

Μου πήρε σχεδόν 5 χρόνια να ανακαλύψω τον τρόπο και  το σωστό μονοπάτι για να χτίσω την καριέρα μου, αλλά και πολλά χιλιάδες ευρώ επενδύοντας σε ταξίδια για σεμινάρια μακιγιάζ στο εξωτερικό ταυτόχρονα με ατελείωτες ώρες με business coaches.

10/10

Πως ανακάλυψα τον τρόπο εξέλιξης.

10/10

Άρχισα να παρατηρώ και άλλες κοπέλες που ξεκινούσαν μαζί μου την καριέρα τους ως MUA και ανέλυσα αυτά που δεν λειτούργησαν σε αυτές. Βρήκα ότι όλες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν είχαν καμία γνώση στο ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας.

Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να βρω ένα άτομο με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου. Από επιχειρήσεις δεν είχα ιδέα, μα το κυριότερο δεν είχα επιχειρηματική νοοτροπία. Έτσι ξεκίνησα συμβουλευτικά ραντεβού και αργότερα εκπαίδευση με business coaches. Ταυτόχρονα έκανα πολλά επιμορφωτικά ταξίδια στο εξωτερικό με πρώτο σταθμό το Παρίσι. Εφοπλίστηκα με γνώσεις και δημιούργησα μικρές ομάδες καλλιτεχνών από το χώρο της μόδας και δημιουργούσαμε projects για αναδείξουμε την δουλειά μας. Αργότερα πήρα το πρώτο μου δάνειο και άνοιξα επιτέλους το δικό μου στούντιο ομορφιάς ξεκινώντας ταυτόχρονα και την καριέρα μου ως εκπαιδεύτρια σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές.

Είναι ακόμα τόσο δύσκολο, τόσο χρονοβόρο και τόσο οικονομικά δύσκολο για να γίνει κανείς makeup artist?

Όχι δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνετε make up artists.

Αν θέλετε να σας καθοδηγήσω πώς ακριβώς να το κάνετε αυτό, θα χαρώ να σας βοηθήσω. Έχω δημιουργήσει ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ονομάζεται Basic Level MUA.

Μετά την προσωπική μου εμπειρία αποφάσισα να βοηθήσω τα άτομα που θέλουν να γίνουν makeup artists έναν πιο εύκολο τρόπο, πιο σύντομο, πιο σίγουρο και ταυτόχρονα πιο οικονομικά συμφέρον. Με 22 χρόνια εμπειρία ως εκπαιδεύτρια επαγγελματικού μακιγιάζ, σε κρατικές και ιδιωτικές σχολές , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δημιούργησα το Basic Level MUA, ένα  διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικού μακιγιάζ ιδανικά σχεδιασμένο για άτομα σε αρχάριο επίπεδο.

Κερδίζεις Χρόνο

Σου διδάσκω τον τρόπο για να εξοικονομήσεις χρόνο και σου προσφέρω να εκπαιδευτείς με τους δικούς σου χρόνους.

Κερδίζεις Χρήματα

Σου διδάσκω τον τρόπο για να εξοικονομήσεις και να αποκτήσεις χρήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Μαθαίνεις τον Τρόπο

Σου διδάσκω τον τρόπο για να φτάσεις πιο σύντομα στον δικό σου στόχο και να αποφύγεις τα λάθη που έκανα εγώ όταν ξεκινούσα την καριέρα μου.

e -Course - 1st Level in Make Up Artistry 

Basic Level MUA

Θα μάθετε τον τρόπο πως να γίνετε makeup artist και πως να ξεκινήσετε να εργάζεσαι άμεσα. Παίρνοντας μέρος στο Basic Level MUA, θα είστε  σε θέση να δημιουργήσετε όλες τις τεχνικές μακιγιάζ και το πιο σημαντικό να κάνετε τα πρώτα σας ραντεβού επί πληρωμή μόνο σε 4 εβδομάδες. Εγώ προσωπικά θα σας καθοδηγήσω σε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, θα σας μάθω πως να αποφύγετε όλες τις δυσκολίες ώστε να μην χάσετε τον χρόνο και τα χρήματα που έχασα εγώ

 

Είναι για εσάς που  :

 • Θέλετε να γίνετε Make up artist
 • Να ξεκινήσετε την δικής σας επωνυμία
 • Να γίνετε γνωστή για τις δημιουργίες σας
 • Να ξεκινήσετε σχέσεις συνεργασίας
 • Να δημιουργήσετε το δικό σας πελατολόγιο
 • Να λαμβάνετε συνεχώς όλο και περισσότερους νέους πελάτες
 • Να κάνετε ευτυχισμένες τις γυναίκες με τις δημιουργίες
 • Θέλετε να προσθέσετε ακόμα μια υπηρεσία στις πελάτισσες σας για να αυξήσεετε την επισκεψιμότητα τους στον επαγγελματικό χώρο.
 • Θέλε τεαναγνωρισμένο τίτλο σπουδών σε παγκόσμιο επίπεδο
 • Αναζητάτε ευέλικτη και ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας εκπαίδευση
 • Θέλετε να επενδύσετε στο μέλλον σας αποκτώντας μια λαμπρή καριέρα
 • Έχετε εκπαιδευτεί από άλλο εκπαιδευτικό οργανισμό αλλά νιώθετε ότι δεν μάθατε όσα θα έπρεπε
10/10

Σχετικά με το επαιδευτικό πρόγραμμα.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μάθετε:

-Μακιγιάζ ημέρας -Βραδινό μακιγιάζ -Περιστασιακό μακιγιάζ -Εισαγωγή στο νυφικό μακιγιάζ -Φωτισμός και σωστή φωτογράφιση μακιγιάζ -Η επαγγελματική προσέγγιση του επαγγελματία μακιγιέρ /μακιγιέζ και η ψυχολογία της πελάτισσας -Τα προϊόντα και η επαγγελματική εμφάνιση της MUA -Σωστή διάγνωση του τύπου δέρματος -Ιστορία του μακιγιάζ -Μoρφολογία Προσώπου -Χρωματολογία -Πρακτικό μάρκετινγκ και προώθηση της εργασίας σας -Φωτισμός και κατάλληλο μακιγιάζ για φωτογραφία

Πληροφορίες διεξαγωγής μαθημάτων:

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 16 εβδομάδες.Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, με διάρκεια μαθήματος 60 λεπτά, είναι σε ζωντανή σύνδεση με τη νέα γενιά ψηφιακής διδασκαλίας που θα βρείτε αποκλειστικά στη σχολή μας. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος λαμβάνετε μέσα από την ψηφιακή τάξη Classroom   της Google την ψηφιακή ύλη, το link του μαθήματος για να δείτε το μάθημα σε επανάληψη στο κανάλι μας YouTube αλλά και την εβδομαδιαία εργασία σας.

Αναπαραγωγή Βίντεο
10/10

Μακιγιάζ που θα διδαχθείτε.

10/10

Η διαφορά ποιότητας & αξίας.

Κάνοντας την έρευνα μου σε αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα, ανακάλυψα ότι κοστίζουν κατά μέσο όρο 1.200€ μα κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνει να σας εκπαιδεύσει για την επαγγελματική σας αποκατάσταση ούτε θα σας δείξει τον τρόπο για να ξεκινήσετε τα πρώτα σας ραντεβού μέσα σε 4 εβδομάδες.

Στο Basic Level MUA την τέταρτη εβδομάδα θα ανακαλύψετε πώς να δημιουργήσετε γρήγορα ένα αφοσιωμένο κοινό από άτομα που θα θέλουν τις υπηρεσίες σας.  Φανταστείτε αν αυτό το κοινό σας έφερνε μια νέα πελάτισσα κάθε μέρα. Τι αξία έχει ένας πελάτης; Μόνο εσείς μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό, αλλά αν ένας πελάτης ξοδεύει συνήθως 25€ μαζί σας … και εσείς παίρνετε ένα μόνο την ημέρα … αυτό είναι 365 νέοι πελάτες. 365 νέοι πελάτες επί 25€ ανά πελάτη είναι 9.125€ κατά τη διάρκεια ενός έτους. Καθόλου άσχημα για αρχή!

Σήμερα σας δίνω την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο Basic Level MUA ΜΕ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ .

10/10

PLUS BONUSES

Επειδή θέλω να είναι ακόμα πιο εύκολο για εσάς, σας δίνω τη δυνατότητα αποπληρωμής 

με 30% έκπτωση πληρώνοντας ΜΟΝΟ 483€ & 1 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ 1:1 ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε θα σας δώσω με την εγγραφή σας ακόμα ένα Bonus ΕΚΠΛΗΞΗ.

***Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Και φυσικά, προστατεύεστε από την εγγύησή μας. Χρησιμοποιήστε όλα όσα μαθαίνετε για 30 ολόκληρες ημέρες. Δοκιμάστε το πραγματικά. Εάν δεν πιστεύετε ότι ήταν η καλύτερη επένδυση που έχετε κάνει ποτέ, θα επιστρέψω αμέσως τα χρήματά σας – χωρίς ερωτήσεις!

Μέσα σε 16 εβδομάδες που διαρκεί το Basic Level MUA θα μάθετε τον τρόπο για να γίνετε makeup artist και τον τρόπο για να ξεκινήσετε να εργάζεστε άμεσα. Παίρνοντας μέρος στο Basic Level MUA, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε όλες τις τεχνικές μακιγιάζ και το πιο σημαντικό να κάνετε τα πρώτα σας ραντεβού επί πληρωμή μόνο σε 4 εβδομάδες. Εγώ προσωπικά θα σας καθοδηγήσω σε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, θα σας μάθω πως να αποφύγετε όλες τις δυσκολίες ώστε να μην χάσετε τον χρόνο και τα χρήματα που έχασα εγώ.

10/10

Η υπόσχεση μου.

Η υπόσχεση μου σε όλους μου τους μαθητές είναι να τους καθοδηγήσω σε αυτό το ταξίδι της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής τους αποκατάστασης, με σκοπό την επιτυχία μιας κερδοφόρας καριέρας στον χώρο του μακιγιάζ. Να βγάλουν τα πρώτα τους χρήματα από τις πρώτες εβδομάδες της εκπαίδευσης τους και να γίνουν Certified International MakeUp Artist.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ  50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ IPHM ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!!!

10/10
Συμμετοχή με εφάπαξ πληρωμή ΜΟΝΟ ΜΕ 483€.

Επιλέγοντας  την εφάπαξ πληρωμή πληρώνοντας μόνο 483€ για τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και αποκτάτε bonus -50% εάν επιλέξετε να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις για διεθνή πιστοποίηση.

Επιβεβαίωση εγγραφής και λήψη απόδειξη πληρωμής στο email σας.

Λήψη οδηγιών για τη συμμετοχή σας στο μάθημα στο email σας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

***Εγγραφές μέχρι 8 Μαΐου 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

-30% Basic Level MUA

Μάθετε πως θα γίνετε επαγγελματίας του μακιγιάζ αναπτύσσοντας τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και αποκτώντας μια διεθνή καριέρα και αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών.
Συμμετοχή με αποπληρωμή σε 5 δόσεις των 138€.

Επιλέγοντας την αποπληρωμή σε 5 δόσεις πληρώνετε το ποσό των 138€ μηνιαίως και αποκτάτε bonus -50% εάν επιλέξετε να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις για διεθνή πιστοποίηση.

Επιβεβαίωση εγγραφής και λήψη απόδειξη πληρωμής στο email σας.

Λήψη οδηγιών για τη συμμετοχή σας στο μάθημα στο email σας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

***Για εγγραφές έως 8 Μαΐου 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

Basic Level MUA

Μάθε πως θα γίνετε επαγγελματίας του μακιγιάζ αναπτύσσοντας τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και αποκτώντας μια διεθνή καριέρα και αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών.
10/10

Η Live Beauty Education – by make up your senses  σας προσφέρει ασφαλή πρόσβαση στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα  και ταυτόχρονα ευελιξία στον τρόπο εκπαίδευσης. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Ελληνόφωνες γυναίκες που ζουν εντός και εκτός Ελλάδας!

Έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο ψηφιακό πρόγραμμα διδασκαλίας με σκοπό να ενισχύσει και να βοηθήσει τη σύγχρονη γυναίκα να γίνει  οικονομικά ανεξάρτητη επαγγελματίας προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως make up artist.

Οι εγγραφές για τα μαθήματα μας είναι πάντα διαθέσιμες διότι προσφέρουμε πέρα από τα ομαδικά τμήματα και 1:1 Personal Courses για να εξασφαλίσουμε την άμεση εκπαίδευση σας.

10/10

Επιλέξτε το τμήμα που επιθυμείτε.

10/10

Join Our MUA'S Facebook Group ...

Πάτησε τον σύνδεσμο για να γίνεις μέλος στην ομάδα επαγγελματιών του μακιγιάζ της σχολής μας:

Make You Up-Live Beauty Education Supportive Community

10/10

Join Our MUA'S Facebook Group ...

Πάτησε τον σύνδεσμο για να γίνεις μέλος στην ομάδα επαγγελματιών του μακιγιάζ της σχολής μας:

Make You Up-Live Beauty Education Supportive Community

Παρακολούθησε το πρώτο μάθημα δωρεάν! Κάνε κράτηση της θέσης σου !

***Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.

10/10

FAQ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Όλοι οι μαθητές μας λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να λάβετε επίσημο τίτλο σπουδών θα πρέπει να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις.  Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.

Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube σε ασφαλή σύνδεση.

Θα λάβετε ενημερωτικό Email για την κράτηση της θέσης σας και πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιλέξατε.

Ανάλογα με την διαθέσιμη προσφορά σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα ευέλικτα οικονομικά πλάνα που διαθέτουμε και να πληρώσετε σε πάγιες & μηνιαίες δόσεις.

Σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

 

***Το κόστος εγγραφής όπου απαιτείται κράτηση θέσης δεν επιστρέφεται