by Efi Zeimpeki

Level Up Training
-for businesses

Η σημασία της κατάρτισης και της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης προσωπικού !

Η Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Ανάπτυξη  επενδύει στις δεξιότητες, στις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτά το προσωπικό μέσω αναβαθμισμένης μάθησης και ανάπτυξης, πέρα ​​από την αρχική κατάρτιση του προσωπικού.

To Level Up Training συνεργάζεται με επιχειρήσεις στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας εκπαιδεύοντας και επενδύοντας στο προσωπικό που απασχολεί.

Η επένδυση στη συνεχή επιτυχία της επιχείρησης ξεκινάει με το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό για μια σταθερή και μόνιμη ανάπτυξη της επιχείρησης.

Οι υπάλληλοί σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας και η δέσμευση για τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξή τους θα ενθαρρύνει την πίστη του προσωπικού, θα βοηθήσει στη διατήρηση βασικών ταλέντων και θα ενισχύσει τη συμμετοχή του προσωπικού στην επιχείρησή σας. Οι υπάλληλοί σας θα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να σας βοηθήσουν να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό

Ένα συνεχές εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υποστήριξη του προσωπικού της επιχείρησης σας θα βοηθήσει να:

 1. Βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοί σας αισθάνονται ότι τους εκτιμούν.
 2. Μειώστε την εναλλαγή των εργαζομένων.
 3. Δημιουργήστε μια ομάδα εργαζομένων έτοιμοι για υψηλότερους ρόλους.
 4. Δώστε στους υπαλλήλους σας μια ευρύτερη κατανόηση της επιχείρησης ομορφιάς σας.
 5. Ενισχύστε τη φήμη σας ως εργοδότη και προσελκύστε μια ευρύτερη ομάδα ποιοτικών υποψηφίων.
 6. Αντιμετωπίστε ζητήματα στο χώρο εργασίας, για παράδειγμα, εάν η ομάδα σας δυσκολεύεται με μια συγκεκριμένη δεξιότητα ή εργασία
 7. Μείνετε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες δεξιότητες, τεχνικές, εξελίξεις, προϊόντα και τεχνολογία.

Είναι η συνεχής εξέλιξη προτεραιότητα στην επιχείρηση σας;

Αν όχι, θα έπρεπε να είναι!

Είναι κακό για τις επιχειρήσεις εάν οι υπάλληλοί σας έχουν κολλήσει σε μια αποτυχία και δεν συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις, θεραπείες και τρόπους εργασίας. Αλλά πρέπει επίσης να ελέγχετε το κόστος και να διασφαλίζετε ότι η εκπαίδευση που παρέχετε ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και των εργαζομένων σας.

 

Προσόντα επαγγελματία ομορφιάς και μόδας.

Το να ενημερώνεστε για τις γνώσεις της βιομηχανίας ομορφιάς και της μόδας, τις νέες θεραπείες και τις βέλτιστες πρακτικές είναι σημαντικό για εσάς και το προσωπικό σας. Η απόκτηση προσόντων, η παρακολούθηση εκδηλώσεων του κλάδου ή η εκπαίδευση κατασκευαστών είναι όλοι καλοί τρόποι για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να ωφελήσετε την επιχείρησή σας.

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους το προσωπικό μπορεί να είναι ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνικές, προϊόντα και τεχνολογία ή να βελτιώσει τις δεξιότητές του στην εξυπηρέτηση πελατών ή στις πωλήσεις.

 

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι:

 • Το εκπαιδευτικό σεμινάριο προσφέρει καλή σχέση ποιότητας-τιμής και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.
 • Ο υπάλληλος σας θα αποκτήσει προσόντα από έναν διαπιστευμένο από το Ηνωμένο Βασίλειο οργανισμό ανάθεσης και ταυτόχρονα σε διεθνή επίπεδο.
 • Οποιεσδήποτε πρόσθετες υπηρεσίες θα προσφέρει ο υπάλληλος σας καλύπτονται από το οικονομικό πακέτο που του προσφέρετε.

Βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι υπάλληλοί σας έχετε την απαραίτητη εκπαίδευση και τα προσόντα για το είδος των θεραπειών που θέλετε να προσφέρετε στο σαλόνι ομορφιάς σας. Η άδεια λειτουρία σας δεν θα σας καλύψει για θεραπείες που εσείς και το προσωπικό σας δεν έχετε τα προσόντα να πραγματοποιήσετε.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Διαδικτυακή παρακολούθηση σε ζωντανή σύνδεση μέσω zoom.Όλα μας τα μαθήματα φιλοξενούνται από την πλατφόρμα zoom την οποία μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Δυνατότητα παρακολούθησης του μαθήματος σε επανάληψη στο YouTube. Μετά από κάθε μάθημα λαμβάνετε στο email σας το σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το μάθημα σε επανάληψη.

Εβδομαδιαία ανάθεση εργασίας και Workbook σε μορφή PDF. Στην ψηφιακή τάξη επισυνάπτεται η ψηφιακή ύλη σε μορφή e-book και γίνεται και η ανάθεση εργασιών.

Διαχείριση του κόστους της εκπαίδευσης

Η επένδυση στην εκπαίδευση του προσωπικού δεν χρειάζεται να είναι πλέον ακριβή.

Η επιλογή του Level Up Training δημιουργήθηκε για να προσφέρει το χαμηλότερο κόστος στην εκπαίδευση προσωπικού διατηρώντας την ποιότητα που απαιτείται  υποστηριζόμενο  από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαδικτυακής εκπαίδευσης. 

Επιπλέον, το προσωπικό που έχει παρακολουθήσει το Level Up Training μπορεί να υποστηρίξει τις νέες γνώσεις και δεξιότητές του με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνήθως οι προμηθευτές των προϊόντων σας παρέχουν δωρεάν εκπαίδευση με στόχο την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων τους και όχι με επίκεντρο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού.

Λάβετε υπόψη τις ανάγκες των εργαζομένων σας και τους επιχειρηματικούς σας στόχους πριν δεσμευτείτε να παρέχετε την πιο οικονομικά ευέλικτη  εκπαίδευση που σας  παρέχουμε. Προχωρήστε μόνο εάν είστε σίγουροι ότι οι υπάλληλοι σας θα προσθέσουν αξία στο σαλόνι ομορφιάς σας ως άμεσο αποτέλεσμα της εκπαίδευσης.

Σκεφτείτε την επένδυση σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, ένα αξιόπιστο μάθημα αναζωογόνησης δέρματος μπορεί να είναι αρχικά ακριβό, αλλά θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες, θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών σας και θα αυξήσει τα κέρδη μόλις δημιουργηθεί.

Μην ξεχνάτε και τη δική σας εκπαίδευση και εξέλιξη!

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 • Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησης  σας.
 • Επιλέξτε μια εκπαίδευση που θα κάνει πραγματική διαφορά στην επιχείρηση σας.
 • Επιλέξτε ευελιξία και οικονομικές λύσεις όπως είναι η διαδικτυακή και εσωτερική εκπαίδευση.
 • Βεβαιωθείτε ότι η σύμβαση εργασίας σας καλύπτει την ανάκτηση των δαπανών εκπαίδευσης εάν φύγει ο υπάλληλος σας.
 • Στην βασική εκπαίδευση του προσωπικού  πρέπει να παρέχετε εκπαίδευση για την υγεία και την ασφάλεια.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι νέοι υπάλληλοι έχουν θερμό καλωσόρισμα και διεξοδική εισαγωγή.
 • Η ανάληψη ενός μαθητευόμενου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε το δικό σας πιστό εργατικό δυναμικό.

Το Level Up Training εκπαιδεύει επαγγελματίες ομορφιάς και μόδας να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις δεξιότητες τους στον εργασιακό τους χώρο.

Αναβαθμίστε την επιχείρηση σας εκπαιδεύοντας το προσωπικό σας ανάλογα με τις ανάγκες ανάπτυξης της επιχείρησης σας με συνεχόμενη εκπαίδευση και αξιολόγηση των επαγγελματιών που εξυπηρετούν το πελατολόγιο σας ή επιλέξτε ανάμεσα από τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής μας .

Δημιουργήστε το δικό σας εκπαιδευτικό υλικό και εμείς θα το διαμορφώσουμε ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των αναγκών σας.

Κλείστε ένα συμβουλευτικό ραντεβού για να ελέγξουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Κάντε εγγραφή στην λίστα των επαφών μας για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις που αφορούν το τομέα σας.

Κάνοντας εγγραφή στην λίστα επαφών μας, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου που θα βρίσκεται στο τέλος της σελίδας.

Join a free consultation...

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για την συμβουλευτική υπηρεσία που παρέχουμε ώστε να ελέγξουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας.